Follow:
Blog

Welkom op TNKE.nl + spam je blog!

blog

Hé, hoi! Welkom op TNKE.nl, mijn gloednieuwe blog!  Ik ben een half jaar van de radar verdwenen, maar ben weer helemaal terug. Even wennen zo, hoe begon het allemaal ook alweer?

10 jaar

Ik blog al tien jaar (!!!) lang. Lifeforrent.org heb ik aangemaakt in december 2006. Ik schreef op LFR over mijn avonturen op de middelbare school (en de cijfers!), nam jullie eventjes mee naar Amerika, deelde mijn studie, mijn zwangerschap en mijn ervaringen met het moederschap. Hoewel ik sinds februari nog maar weinig van me heb laten horen, was LFR toch altijd mijn uitlaatklep. Toen we eenmaal verhuisd waren en ik eindelijk afgestudeerd was kwamen de blogkriebels weer een beetje naar boven, maar na tien jaar LFR voelde het wel ‘klaar’.

TNKE.nl

De naam die ik op mijn 15e had gekozen voelde wat kinderlijk. Ik ben niet meer die scholier van toen, maar een volwassen, afgestudeerde moeder. Tijd voor iets nieuws! Ik heb heel lang getwijfeld over de naam van mijn nieuwe blog, maar de oplossing bleek simpel: TNKE.nl spreek je uit als Tineke.nl, en veel makkelijker dan dat kan het niet, toch? 😉

Van alles en nog wat

Wat te verwachten.. Ik ga heel hard mijn best doen om elke maandag, dinsdag en woensdag een nieuwe blogpost online te knallen. Ik blog al tien jaar over ‘van alles en nog wat’, en blijf dat dus ook gewoon doen. Een beetje DIY, interieur, koken & bakken, moederschap en alles met een goede dosis humor 🙂

Wil je helemaal niks van me missen, volg me dan op facebook, twitter en instagram. Ben je helemaal nieuw en ken je me nog niet? Klik dan eens hier.

Spam je blog!

Met dit nieuwe blog komt er voor mij als bloglezer ook een nieuw hoofdstuk. Bloglovin’ heb ik he-le-maal geleegd en ik ben op zoek naar toffe nieuwe blogs om te volgen. Dus: laat hieronder in de reacties even een berichtje achter met je naam, je blog en waar je zoal over blogt 😉 De leukste (nieuwe) ontdekkingen zal ik binnenkort een plekje geven op TNKE.nl.

Hoi, ik ben Tineke. Wie zijn jullie? 🙂

 

Liefs,
tineke

 

Share on
Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Dina

  Jaaaa leuk welkom terug!

  19 september 2016 at 08:15
 • Reply Letitia

  Leuk dat je weer terug bent! Ik ga je uiteraard volgen:D

  19 september 2016 at 12:03
 • Reply Manon

  Leeeeuk! Ik ga je op de voet volgen hoor 😀

  19 september 2016 at 12:12
 • Reply Berry - Writing Berries

  Hoi! Ik ben Berry en blog ook al heeeel lang. Ik heb een online magazine-blog voor mijn tekstbureau waar ik voornamelijk schrijf over dagjes uit, mijn hond, gezondheid, beauty, lifestyle en meer. Ik hoop dat je eens bij me langskomt!

  19 september 2016 at 12:13
  • Reply tineke

   Ik sla ‘m op! 🙂 Hoi!

   19 september 2016 at 21:32
 • Reply Tamarah

  Welkom terug! Ik ga je meteen weer volgen. Ik blog sinds een maand ook weer, met name over reizen e.d. 🙂

  19 september 2016 at 12:35
 • Reply Lonneke

  Wat leuk dat je hier verder bloggen!

  19 september 2016 at 13:10
 • Reply Milou

  Aaah leuk! Ben benieuwd. Ziet er allemaal al erg mooi uit 🙂

  19 september 2016 at 13:12
 • Reply Femke

  Ah, wat ontzettend leuk dat je weer terug bent én met nieuwe naam. Al vond ik Lifeforrent ook heel leuk hoor 🙂 Ik ben heel benieuwd naar de blogs die komen gaan. Ik ben in ieder geval blij dat je weer terug bent 🙂

  19 september 2016 at 14:20
 • Reply Lisa

  Wat leuk dat je weer begonnen bent, en wat leuk dat we onze blog even mogen spammen! Ik ben Lisa en trotse eigenaar van http://lisainthesky.com 🙂 Ikzelf ben heel erg bezig met het genieten van mijn leven, dingen doen die ik leuk vind en waar ik energie uit haal en mijn dromen volgen. Ik probeer dan ook anderen met mijn blog te inspireren en/of handvaten te geven. Maar ook gezond leven is een groot onderdeel waar ik mee bezig ben. Op mijn blog kun je dus ook veel recepten vinden!:) Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat!

  19 september 2016 at 16:19
 • Reply Alyssa

  Jeej, superleuk!! 😀 Wat gaat de tijd hard hè!

  19 september 2016 at 19:51
 • Reply Sophie

  Leuk dat je weer verder gaat met bloggen! Gezellig dat je weer terug bent!
  Ik ben nu 2 jaar aan het bloggen op http://www.sophietjes.nl Het gaat vooral over de lekkerste recepten, mutsje voor de Goedgemutste Breicampagne, leuke dingen om te doen in Rotterdam, de boeken die ik gelezen heb en mijn 30-voor-30 lijst.

  19 september 2016 at 20:28
 • Reply Lydia

  Wat heb je enorm lang geblogd op je vorige website. Kan me voorstellen dat je dan toe bent aan iets nieuws. 🙂

  19 september 2016 at 20:48
 • Reply Jessica

  Hoi, welkom terug Tineke!

  Je naam vind ik echt ontzettend leuk bedacht. Makkelijk en goed voor altijd.

  Ik ben Jessica van Lifebyjess.nl , ik ben 25 jaar, getrouwd met Vincent en blog sinds december 2015 over van alles wat ik mee maak en wat ik leuk vind om te delen. Plogs, recepten, inspiratie blogs, en diy. Elke maandag, woensdag en vrijdag vind je op de site een nieuw artikel.

  Groetjes Jessica

  19 september 2016 at 21:48
 • Reply Marlies

  Leuk! Ik blog over eten en reizen 🙂

  19 september 2016 at 22:29
 • Reply Saskia

  Jeuj. Welkom terug. Tjeetje ik volg je al sinds Lifeforrent.org … Wat een tijd. Ik kom weer gezellig mee lezen!

  20 september 2016 at 11:53
  • Reply tineke

   En volgens mij volg ik jou al minstens net zo lang! Gaat snel he? 🙂 Gezellig!

   21 september 2016 at 08:16
 • Reply Dita

  Leuk!! Ik ga je volgen. Ik blog op rithika.nl over het moeder zijn, interieur, recepten etc.. eigenlijk alles wat mij bezig houdt.

  24 september 2016 at 13:24
 • Reply Ayla

  Hoi Tineke! Ik ben een beetje te laat bij je welkom-terug-feestje, maar altijd leuk om een nieuwe blog te ontdekken. Helemaal leuk dat je weer terug bent, en knap van je om dat dan met een heel nieuw concept te doen.
  Ik ben een paar maanden geleden begonnen met Aylovelife, ik blog ook over vanalles. Basically alles waar ik blij van wordt in de hoop dat ik anderen ook blij kan maken. Kom je kijken!? Veel plezier met je nieuwe start!

  7 oktober 2016 at 12:40
  • Reply tineke

   Welkom! 🙂 Je bent nooit te laat 😉 Ik ga zeker een kijkje nemen!

   8 oktober 2016 at 12:15
 • Reply Marieke

  Hoi! Ik heb je zojuist ontdekt, leuk. Ga je direct volgen 🙂 Ik heb zelf wel een blog, maar schrijf daar de laatste tijd zéér incidenteel iets. Zal wel wat te maken hebben met de baby 😉

  7 oktober 2016 at 16:34
  • Reply tineke

   Leuk! 🙂 Ik weet wat baby’s met je blogritme doen … 😉

   8 oktober 2016 at 12:17
 • Reply Loes | Gewoon iets met Loes

  Ha, ook ik heb je eigenlijk gisteren pas ontdekt, en lees graag mee! Ik ben Loes, blog sinds een jaar, eerst nog op een WP-domein maar sinds maart op mijn eigenste Gewoon iets met Loes-domein. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind, en elke week probeer ik minstens 1 DIY project te delen. Ik zag je al een keer voorbij komen, leuk!

  8 oktober 2016 at 15:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge