Follow:
TNKE

TNKE | Week 3

week 3

Zondag

Zondag was het, na maanden voorpret, eindelijk tijd voor de 4mijl van Groningen! Vriend en ik hoefden pas in de middag te starten, dus we konden lekker rustig aan doen ’s ochtends. Ik maakte (samen met Sofie) een pan verse tomatensoep, zodat we deze ’s avonds alleen nog hoefden op te warmen.

Ondertussen heeft Vriend de extra slaapkamer afgemaakt! De muren zijn wit, de plinten zitten erop en zelfs mijn bureau staat! :-). De inrichting moet nog even gebeuren, maar we doen lekker alles op z’n tijd.

In het startvak, whaa! Hoe de race verliep kun je hier lezen!

Na de 4mijl zijn we nog even in een eettentje gaan zitten. Ik bestelde dit broodje carpaccio en die was ZO. LEKKER! Op de kopjes koffie hebben we meer dan een uur moeten wachten, want ze waren niet helemaal voorbereid op de drukte. We kregen ze gratis, dus dat verzacht de pijn 😉 Als het er de volgende keer weer wat rustiger is kom ik graag nog eens langs!

Op het station konden we het niet laten om ook even langs de Starbucks te lopen. Oh, Chai Tea Latte <3 Zó lekker! Herfst in een kartonnen bekertje, als je het mij vraagt! Sofie vond het ook érg lekker, dus ik moest hem (helaas) delen.

’s Avonds zaten we natuurlijk weer op de bank voor Heel Holland Bakt 🙂

Maandag

Maandag begon weer lekker vroeg. Ik had een afspraak in Leeuwarden, en omdat we daar nog steeds een garagebox hebben, heb ik weer eens wat meegenomen. Zucht, wat een puinzooi…

Auto volgeladen, op naar huis! Ik begin auto rijden steeds leuker te vinden.

Dinsdag

Omdat ik Maandag die afspraak had, zijn we niet meer aan de boodschappen toegekomen. Vandaag gingen we dus met de fiets richting het winkelcentrum. Lekker hectisch altijd, boodschappen doen met een peuter.

Eenmaal thuis ontdekte ik dat een zeker meisje (zal geen namen noemen) al een hap had genomen uit één van mijn appels. Stiekemerd. Terwijl ze helemaal niet graag appels eet!

Toen wij ons huis kochten, hebben wij besloten het toilet casco op te laten leveren. We wilden graag een hangend toilet, en dachten dat we dit goedkoper konden doen dan wat de aannemer ervoor vroeg. Prima dus, maar casco houdt ook in dat we de leiding een stukje moeten verleggen. Omdat we niet zeker wisten of dit kon (in verband met vloerverwarming) had Vriend dit kekke apparaatje van z’n werk geleend, we konden precies zien waar de vloerverwarming langs liep! (En die zat dus niet bij het toilet, YES! Kunnen we eindelijk starten!).

Donderdag

Donderdag was best een ‘hectisch’ dagje voor mij. In de ochtend reed ik naar een oud-collega van mij en zij heeft m’n nagels gedaan. Ik bijt al praktisch mijn hele leven op mijn nagels, dus het is even wennen. Maar zo mooi!

Daarna reed ik weer richting Leeuwarden, want ik had weer een sollicitatiegesprek. Het was geen regulier gesprek, maar speeddates. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar ik vond het echt héél leuk!

En toen ik eenmaal weer thuis was werd ik al snel gebeld met goed nieuws: ik ben aangenomen! Zo spannend, maar ik heb zoveel zin in deze nieuwe fase van mijn leven!

Vrijdag

Een nieuwe baan is reden voor een feestje! Dus ik begon de dag met dit kwarktaartje! 🙂 Er zit alleen kwark en gelatine in, en de bodem is een verkruimelde ontbijtkoek. Eigenlijk eet je dus gewoon kwark, maar dan net een leuker!

Vol goede moed begon ik met de zoektocht naar kinderopvang. Oh jongens, het is allemaal zo ingewikkeld. Doordat vriend in diensten werkt moeten we een aantal verschillende contracten samenvoegen. Snap je ‘m nog? Ik heb een dik kwartier aan de lijn gehangen met een kinderopvangorganisatie en ik geloof dat we er uit zijn. Toch krijg ik er nog steeds een beetje hoofdpijn van als ik er aan denk 😉 (Ga het ook niet eens proberen uit te leggen, haha!)

Zaterdag

Zaterdag was het typisch druilerig herfstweer. Prima dag om thuis te blijven. Sofie dacht daar net even anders over, dus we begonnen de dag met een bezoekje aan de speeltuin in het bos. Toen zij later die middag op bed lag ben ik even naar de winkel gelopen. Het was nat, donker en mistig, maar ik vond het heerlijk. Ik ben zo gelukkig met dit weer!

’s avonds was het na een lange week met z’n tweetjes weer tijd voor een maaltijd met Vriend erbij, gezellig! De kip was heerlijk 🙂

Wat deden jullie deze week?

Liefs,
tineke.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Loes | Gewoon iets met Loes

    Gefeliciteerd met je baan, wat fijn zeg! En inderdaad, dan een heel gedoe met KDV. Ik hoop dat het inderdaad is opgelost zo, scheelt behoorlijk wat kopzorgen!

    17 oktober 2016 at 13:14
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge