Follow:
TNKE

TNKE | week 2:

week 2

Zondag

Zondag ochtend had ik de wekker voor de verandering eens staan: ik ging met Sarah naar de VT Wonen & Design beurs! Het design gedeelte viel wat tegen (had ik met mijn portomonee ook weinig te zoeken) maar het VT Wonen gedeelte vond ik tof!

Net voor twaalven hadden we al trek en gingen we lunch halen. Maar goed ook, want toen wij onze lunch ophadden stond het restaurant he-le-maal vol. Ik at een broodje ‘pekelvlees’ met amsterdams zuur (duur woord voor augurk) en hij was heerlijk. De chocolade taart hebben we gedeeld en ik heb er geen moment spijt van gehad. Zo lekker!

Toen ik thuis was was m’n kind nog met d’r vader de hort op, dus ik besloot weer wat te gaan schilderen in ‘mijn’ studeerkamer. Het heeft geen haast, dus we doen lekker rustig aan.

‘S avonds hadden we geen zin meer om te koken (en we hadden nog een coupon voor de New York Pizza liggen) dus bestelden we wat lekkers.

Maandag

Het is herfst jongens! <3 Echt herfst. Ik besloot daarom voor een jurkje te gaan (want why not) die eigenlijk iets te kort is. Alhoewel: alles is bedekt hoor, maar ik voel me zelf gewoon prettiger in een jurkje dat iets langer valt. Ik kan je wel vertellen dat het geen goed idee is om in een kort jurkje boodschappen te doen met een peuter trouwens, want daar is veel buk-werk bij betrokken.

Voor de rest zien mijn dagen er eigenlijk heel saai en typisch uit. Ik doe in de ochtend iets met Sofie en zodra zij op bed gaat ga ik solliciteren en bloggen… En ik drink thee.

Dinsdag

Vriend moest voor twee dagen naar de andere kant van het land, en moest Dinsdag al om 6 uur in de auto zitten. Vroege ochtend, dus Sofie en ik bleven lekker in bed liggen met Mickey Mouse. Deze rustige ochtenden zijn wel echt heerlijk hoor, zo gezellig!

Onze killerkater komt nu ook gewoon buiten. Voordeel is dat hij alleen maar slaapt als hij binnen is (vinden onze ย kozijnen vooral heel leuk) maar een nadeel is dat hij ook regelmatig z’n prooi naar onze voordeur sleept. De teller staat inmiddels op 3 kikkers en 2 muizen. Ik krijg al kippenvel bij de gedachte dat hij ooit een vogel vangt, brrr.

Nadat ik Sofie uit bed haalde heb ik zelf een ‘wappeltaart‘ gebakken. Dit is inmiddels de derde die ik gebakken heb, en ik vind het echt een heel lekker ontbijten ๐Ÿ™‚

‘S middags kwam mijn zusje nog even langs en omdat het bijna etenstijd was bleef ze ook gezellig eten. Terwijl zij met Sofie even naar de speeltuin ging kon ik in alle rust koken.

Na het eten liepen we eventjes mee naar de bushalte en hebben daarna nog een avondrondje gelopen. Zo blij met de omgeving hier!

Woensdag

Ioni tipte dat Etos de billendoekjes weer in de aanbieding had. Love it! Zes pakjes voor 4 euro! Ik sloeg er twaalf in. Kunnen we weer even vooruit ๐Ÿ˜‰

En omdat het zo hard waaide zijn we lekker gaan lunchen bij de Hema ๐Ÿ™‚ Althans, Sofie at een broodje, ik nam alleen een flesje water.

Donderdag

Mijn dagen zien er eigenlijk best hetzelfde uit, elke dag.. Word rustig wakker terwijl ik blogjes lees en m’n eigen blog check. Sofie ligt dan vaak naast me in bed met de iPad. Dan gaan we ontbijten en iets leuks doen. Vandaag gingen we eventjes het centrum in. Het wordt echt kouder nu, en Sofie had nieuwe schoenen nodig. Deze stoere laarsjes gekocht!

Vrijdag

Wat een drama nacht hebben we achter de rug. Zonder teveel in details te treden: ik heb max 3 uurtjes geslapen. Lang geleden dit, zeg. Om kwart over 6 zitten Sofie en ik op de bank, allebei met een dekentje, naar Peppa te kijken. Slapen lukt niet meer, maar man. Zรณ moe!

Sofie is een klein beetje ziekjes, dus ik besluit juist vandaag allemaal lekkere dingen te bakken (zodat ik er daarna over kan bloggen ๐Ÿ˜‰ ) maar daarvoor moeten we even naar de winkel. Bij binnenkomst spot ze direct de kinderhoek: Zo’n hekel aan deze dingen! Drie driftbuien later waren we eindelijk weer de winkel uit.

De rest van de dag hangen we wat rond. We voelen ons allebei niet helemaal fit. Als Vriend thuiskomt vertrekken we richting mijn ouders, omdat m’n vader jarig is! Pizza it is!

Eenmaal weer thuis ga ik direct op bed: SLAAP!

Zaterdag

Om kwart voor 7 hoor ik Sofie. Ik maak snel nog even een flesje melk, en daarna slaapt ze gelukkig door tot een uur of 10. Ik ben uitgeslapen, maar voel me de rest van de dag alsof ik met een flinke kater rondloop. Of ik verkouden ben of gewoon last heb van het slaapgebrek weet ik niet, maar ik hoop het laatste..

Want ik ben bezig met de voorbereidingen op morgen: Vriend en ik lopen allebei de 4 mijl van Groningen! Hoewel ik niet top getrained heb hoop ik toch dat ik mijn record van vorig jaar kan verbreken… ๐Ÿ™‚ Zin in!

 

Wat deden jullie deze week?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Dita

  Leuk om te zien! Mooie laarsjes heb je voor Sofie gekocht.

  9 oktober 2016 at 07:56
 • Reply Loes | Gewoon iets met Loes

  Oeh niet fijn, van die nachten met maar 3 uur slaap. Ik kan me helemaal voorstellen dat je dan later in de week een beetje een kater-gevoel krijgt. En wat een schattige laarsjes voor Sofie!

  9 oktober 2016 at 16:32
 • Reply Ineke

  Wat schattige laarsjes. Wat is trouwens een wappeltaart? ๐Ÿ™‚

  10 oktober 2016 at 01:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge