Follow:
TNKE

TNKE | Bucketlist: 10 before 30

Bucketlist

Een paar jaar geleden deelde ik op LFR mijn bucketlist, mijn 10 before 30. Afgelopen maand werd ik 25 en ben opeens echt op weg naar de 30, yikes! Ik vond het daarom wel een leuk idee om eens terug te kijken naar de lijst: wat heb ik al gedaan, wat komt nog, en waar zie ik vanaf? Let’s go.

 

Travel the USA.

Het plan is om samen met Vriend ooit door de United States of America reizen. Een tripje naar de Grand Canyon, Los Angeles,  Miami, New York en uiteraard een tussenstop in Kansas, waar ik gewoond heb.

Oef, nog steeds een hele grote droom van mij. We zijn al wel begonnen met sparen, maar omdat we nu met z’n drieën zijn wordt het nog net iets lastiger. Desalniettemin hoop ik dit binnen een jaar of twee van mijn lijstje te strepen, want ik heb verschrikkelijk heimwee naar Amerika <3

Travel to Paris.

Ik ben, op Disneyland Parijs na, nog nooit in deze stad geweest.  Ooit zal ook ik -samen met Vriend- de straten van Parijs bewandelen!

Check! Wij zijn een paar jaar terug voor het eerst in Parijs geweest, en daarna een aantal keer terug geweest. Hopeloos verliefd op deze prachtige stad!

Travel to London.

Ik kan niet wachten om eens met Vriend naar Londen te vliegen, een musical te bezoeken en lekker de toerist uit te hangen.

Helaas, hier is nog niets van terecht gekomen. En eerlijk: Amerika staat nu zó hoog op mijn lijstje dat ik niet denk dat we snel door de straten van Londen slenteren! Daarbij zie ik een citytrip met peuter niet zo zitten, maar ben ik ook nog niet zo ver om een weekend zonder peuter weg te gaan.. We zullen zien!

Graduate.

Lijkt mij duidelijk?

Jaaaaa, check check dubbelcheck! Gaan we het verder ook niet meer over hebben, ik ben afgestudeerd ;-).

Find a job in my work field.

Er van uit gaande dat punt vier me gewoon lukt, dan zou ik ook graag een baan willen vinden in mijn werkgebied.

Ik heb na mijn stage een tijdje gewerkt als communicatiespecialist, maar of dat telt.. We zullen zien wat de toekomst mij brengt.

Figure out what I really want.

Wat ik zou willen na mijn studie weet ik totaal nog niet.

Eigenlijk nog steeds niet.

Get a tattoo.

Oh, ik wil al ZO LANG een tatoeage. Het probleem is alleen dat ik niet weet wat ik wil. In ieder geval iets kleins met een grote gedachte erachter.

Mijn ideeën over een tatoeage zijn wel iets concreter geworden de afgelopen jaren, maar hij staat er nog niet en denk niet dat dat snel gaat gebeuren. Maar wie weet!

Move into a different house.

Ik ben blij met onze studentenflat, maar ik zie me hierzelf geen tien jaar wonen. Wat mij betreft verhuizen we over een paar jaar naar een ander huurhuisje ergens buiten de stad maar als het aan Vriend ligt dan blijven wij hier wonen tot we een huisje kunnen kopen…

Oh, yes! Dolgelukkig met onze nieuwbouwwoning

Marry the man I love.

Duidelijk toch? Vriend denkt dat ik al van alle kanten zit te hinten met programma’s als Four Weddings, Say Yes To The Dress en dergelijke, maar voor nu hoeft het echt nog niet.

Eigenlijk sta ik er precies zo in als een paar jaar terug: ik wil wel trouwen, ooit, maar voor nu hoeft het voor mij echt nog niet.

Have a baby.

Kijk: op dit gebied weet ik zeker wat ik wil. Ik wil een jonge mama zijn.

Klaar <3

 

Wat kunnen jullie al van je bucketlist afstrepen en wat staat bij jullie bovenaan het lijstje? 

Liefs,
tineke

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Joyce

  Mooi lijstje met doelen dat moet lukken!

  26 september 2016 at 08:25
 • Reply Maartje

  Wat een mooi lijstje! Je bent in ieder geval al goed op weg, dat gaat wel lukken!

  26 september 2016 at 08:33
 • Reply Dita

  Mama worden is sinds 8 maanden realiteit. Zo fijn! En naar Amerika heb ik ook gedaan. Wat ik nog wil, mooie reizen maken met ons gezinnetje en onze dochter mijn geboorteland India laten zien. En als we dan toch bezig zijn, mijn biologische familie ontmoeten zou ook heel fijn zijn.

  26 september 2016 at 09:20
 • Reply Bente

  Nou, toch aardig wat af kunnen strepen!

  Ons eigen huis, afstuderen en een leuke baan vinden heb ik allemaal maar mooi voor mijn 30e mogen afstrepen! 🙂

  26 september 2016 at 12:03
 • Reply Tamarah

  Mooie lijst! Wij zijn getrouwd, hebben een koophuis, heb een baan in mijn richting en we gaan binnen een paar weken naar Amerika! Superveel zin in! 🙂

  27 september 2016 at 06:59
 • Reply Saskia

  Mooie lijst! Ik kan ook veel afvinken 🙂

  27 september 2016 at 10:42
  • Reply tineke

   Zeker met jullie nieuwe huis nu! 😀

   28 september 2016 at 07:53
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Wat leuk, zo’n lijstje! En wat fijn ook dat je al zoveel af hebt kunnen strepen. Die reis komt er dan vast ook nog wel.

  28 september 2016 at 16:02
 • Reply Ellen

  Amerika, oh zou ik ook zo graag nog eens heen willen. Ik liep er ooit stage in New York en woonde daar een half jaar. Zo gaaf. Maar met 2 kleine kinderen denk ik wel iets wat iets langere termijn gaat worden. Maar ooit…

  1 oktober 2016 at 13:00
  • Reply tineke

   Wat gaaf zeg! Ik heb er ook een jaar gewoond en ben daar naar high school geweest. Wil ook zo graag weer terug! 😀

   1 oktober 2016 at 13:31

  Leave a Reply

  CommentLuv badge