Follow:

Over mij


Hoi.

Ik ben Tineke, 25 jaar en woon samen met Vriend en dochter Sofie in een klein dorpje in Friesland.

Na de HAVO ben ik voor een jaar naar Amerika vertrokken waar ik als exchange student naar een echte high school ging. Ik woonde in een Amerikaans gezin, reed in een echte schoolbus naar school, at typisch Amerikaanse lunches in een typische cafetaria,  danste op z’n Amerikaans op een heus prom en had de beste vrienden. Het bleek het jaar van mijn leven en ik kijk er nog steeds met heimwee op terug. Eenmaal weer in Nederland had ik de grootste moeite weer te wennen, maar gelukkig wordt het gemis met de jaren steeds een beetje minder.

Ik begon aan de studie Communicatie aan de NHL in Leeuwarden en pakte het stijldansen, waarmee ik tijdens mijn examenjaar was begonnen, weer op. Hier leerde ik een zeker roodharig jongetje (opnieuw) kennen, en een jaar later sprong de vonk pas écht over. Inmiddels zijn we 6 jaar samen en ouders van het mooiste, roodharige meisje ter wereld. Nu ik ben afgestudeerd heb ik opeens zeeën van tijd over en ik ben nog op zoek naar een toffe baan. Tot ik die gevonden heb gaat mijn tijd grotendeels op aan de verzorging van onze dochter en ben ik in mijn vrije uurtjes graag bezig met bloggen, hardlopen en eten 😉

Ik blog al sinds 2006. Op mijn 15e startte ik mijn blog lifeforrent.org. Ik heb jarenlang off and on geblogd en toen ik na mijn afstuderen het bloggen weer wilde oppakken wilde ik graag een nieuwe start maken. Mijn ouders wilden mij graag een afstudeercadeau geven en zo was TNKE.nl geboren. Zelf zou ik TNKE.nl voornamelijk classificeren als een lifestyleblog. Wil je me nog beter leren kennen, dan kun je me volgen op twitterinstagram of snapchat.

 

Share on