Follow:

Disclaimer

Bloggen is één van mijn grootste hobby’s en ik doe het met heel veel plezier. En ook: grotendeels voor niets. Toch kost een blog geld. Denk aan de kosten voor je hosting, de kosten van producten die ik voor jullie wil testen of de ingrediënten voor een recept dat ik jullie wil laten zien. Daarom verschijnen er op TNKE.nl wel eens samenwerkingen: in eerste instantie om de kosten te dekken, maar als ik er iets aan over houd is dat ook niet verkeerd 😉 Een samenwerking kun je herkennen aan de volgende afbeelding: gesponsord

Soorten samenwerkingen

  • Gesponsorde blogposts: Soms plaats ik in een blog één of meerdere links naar een externe website. Hier word ik voor betaald. De aard van het artikel blijft altijd dicht bij mezelf!
  • Advertorials: Soms word ik betaald om over een bepaald merk, product of dienst te schrijven. Deze schrijf ik altijd zelf en ik schrijf enkel advertorials voor merken of producten die ik goed bij mijn blog (en lezers) vind passen. Natuurlijk houd ik deze artikelen ook lekker dicht bij mezelf ;-).
  • Reviews: Het kan zijn dat een bedrijf iets naar mij opstuurt om te testen en hierover te schrijven. In mijn reviews zal ik altijd een eerlijke mening geven. Of ik hier nou wel of niet voor betaald wordt maakt voor mij geen verschil.

Winacties

Af en toe organiseer ik een leuke winactie. Soms koop ik zelf iets leuks om weg te geven en soms worden de winacties gesponsord door andere merken of webwinkels. Als de winactie gesponsord is dan zal dit er altijd bij staan. Door deel te nemen aan de winacties op TNKE.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Winnaars krijgen van mij een e-mail (vul daarom een gelding e-mail adres in!)
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Ik geef jullie (e-mail) adressen nooit door aan bedrijven die hier niets mee te maken hebben. Enkel het bedrijf dat de prijs opstuurt krijgt het adres te zien.
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele problemen met de levering.
Share on